KIRIKKALE
25°
00:48

Öğleye kalan Süre

Çalışan emeklilere beklenen müjde geldi!

Çalışan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL verilmesini içeren önerge, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek.


ÇALIŞMAYAN EMEKLİLERE YATIRILMIŞTI
Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle emeklilere ikramiye ödenmesine karar verilirken Kasım ayı içerisinde çalışmayan emeklilere ikramiyeler yatırılmıştı. 15 Kasım 2023 tarihinde çalışmayan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılırken, dul ve yetim maaşı alanlar da ikramiyelerden faydalanmıştı.

ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5 bin TL ikramiyeyle ilgili şunları söyledi: “Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla hayata geçirdiğimiz 5 bin TL ödeme kararımızı çalışan emeklilerimize de teşmil ediyoruz. Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödememizi yapacağız. 4 milyon 689 bin emeklimizin hesaplarına 5 bin TL’yi yatıracağız.”

KANUN TEKLİFİNE EKLENDİ
Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini içeren önerge, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen kanun teklifine eklendi. Çalışan emeklilere ikramiye çalışması, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından tamamlanacak.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Halil Öztürk, en çalışkan vekil oldu

İlginizi Çekebilir

Kentsel dönüşüm kabul edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72475

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171